Korszerű, igényes, gyors és bontásmentes ajtófelújítást szeretne?

Magyarországon egyedülálló technológiával és a PORTAS® cég franchise partnereként „A jót megtartva ujjat alkotunk” a cég mottójához hűen akár 1 nap alatt, bontás nélkül, modern, strapabíró és könnyen ápolható beltéri ajtókra cserélheti az Ön régi nyílászáróit, amelyet soha többé nem kell majd átfesteni, vagy cserélni.

 

Egy életre szóló megoldás!

A Portas® cég egyedi technológiáját Európa 15 országában  több mint 1.200.000 elégedett ügyfél ismerte már meg. Az alapanyagok gyártása kizárólag Németországban történik. A minőségi ellenőrzés, olyan szigorú, hogy akár több év múlva is tudja biztosítani ugyanazt a színt és minőséget, ha újabb ajtókra vagy sérülés miatt javításra lenne szüksége. Az ajtószárnyat burkoló dekoranyag, lehet sima vagy egyes fa utánzatok esetében az erezet szerint domborított felületű is. Az új felület ápolást alig igényel. A felújítás után az ajtók külső megjelenésükben és gyakorlatilag minőségileg sem térnek el, sőt bizonyos esetekben akár meg is haladhatják egy új teljesen kicserélt nyílászáró minőségét a 360 fokos védelem miatt.

Természetesen lehetősége nyílik a kívánságának legmegfelelőbb stílust, színt, erezetet és kivitelt kiválasztani. Engedje el fantáziáját! Több mint 1000 -féle ajtóváltozat közül választhat. Akár a szárnnyal azonos színt, akár a szoba berendezésének, stílusához esetleg jobban illő kontraszt dekort, vagy 2 oldalon más más színt szeretne. Nem jelent problémát. Akár exkluzív zárakkal, kilincsekkel és/vagy tömör fa berakásokkal, különleges még egyedibb külsőt kölcsönözhet ajtajainak. PORTAS® módszer segítségével lehetősége van a bejárati ajtó biztonságosabbá tételére és hogy színben, kinézetben harmonizáljon a már megújult ajtóival.

Látogasson el akár személyesen a felújítási bemutatóval egybekötött nyílt napra, bemutató szobánkba vagy díjmentesen igényeljen bemutató videót, de természetesen személyes konzultációra és helyszíni felmérésre is lehetősége van.

 

 

 


 

      Portas szaküzem         Budapest, Pest megye.

      Hivatalos PORTAS franchise partner

Hívjon minket: